2014. január 10., péntek

Betyárezred - kolbászos katonák savanyú uborkával


Kicsit babrás elkészíteni, különösen, ha sokat kell belőle csinálni, de akár vendégvárónak vagy összejövetelre is jó ötlet. Hihetetlen, de sokkal ízletesebbnek tűnik, mintha ugyanezt egy nagy szendvicsben fogyasztanánk el.

Hozzávalók:
  • füstölt szárazkolbász felszeletelve
  • csemegeuborka felkarikázva
  • kenyérszeletek kis kockákra vágva (vagy akár kifli)
  • ízlés szerint kerülhet rá még vaj, sajt, tojásszelet, sonka; az uborka helyett mustár, piros arany, gulyáskrém stb.
  • fogpiszkáló
Elkészítés:

Mindent felkarikázunk, felszeletelünk, majd összeállítjuk a katonákat és fogpiszkálóra tűzzük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése